۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

لیست خرید پرسپولیس لو رفت+جزئیات

در چند باشگاه پرسپولیس اعلام کرده برانکو لیست بازیکنان مد نظرش را به این باشگاه ارائه داده، اما شنیدیم هنوز چنین اتفاقی رخ نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، هر چند باشگاه پرسپولیس اعلام کرده برانکو لیست بازیکنان مد نظرش را به این باشگاه ارائه داده، اما شنیدیم هنوز چنین اتفاقی رخ نداده است.

 

 اینکه برانکو لیست بازیکنان مورد نظرش برای لیگ نوزدهم را تهیه کرده حرف درستی است. شنیدیم نفرات زیر در لیست برانکو هستند :


۱- رشید مظاهری (ذوب‌آهن اصفهان)؛ در صورتی که علیرضا بیرانوند به اروپا ترانسفر شود آنگاه رشید مظاهری در سبد خرید برانکو قرار خواهد گرفت. ایگور پانادیچ خیلی به گلر ذوب‌آهن اعتقاد دارد که دیروز با انتشار نامه‌ای به صورت رسمی از این باشگاه اصفهانی و هوادارانش خداحافظی کرد.


۲- محمدحسین کنعانی‌زادگان (ماشین‌سازی تبریز)؛ این مدافع ملی‌پوش هم از نظر برانکو بهترین جانشین برای شجاع خلیل زاده است. چه شجاع در پرسپولیس بماند و چه به لیگ ستارگان قطر برود محمدحسین کنعانی‌زادگان سرزن جایگزین خوبی برای اوست.
۳- علی دشتی (سایپا)؛ وینگر تکنیکی سایپا که سابقه گلزنی به استقلال را در کارنامه دارد از جمله بازیکنانی است که توجه برانکو را به خود جلب کرده است. برانکو معتقد است دریبل‌های علی دشتی هر دفاعی را می‌تواند به‌هم بریزد و به همین خاطر او را در لیست خرید خود گنجانده است.


۴- محمدرضا حسینی (ذوب‌آهن اصفهان)؛ هر چند دیروز اخباری شنیده شد مبنی بر اینکه باشگاه سپاهان با رقمی درشت محمدرضا حسینی را در اصفهان نگه داشته، اما شنیدیم او در لیست برانکو است. مرد کروات به یکی از مربیان پرسپولیس گفته حسینی در صورت پیوستن به پرسپولیس می‌تواند بازیکن فیکس تیم ملی شود. جالب آنکه استقلالی‌ها هم مدت هاست دنبال جذب این هافبک تکنیکی هستند.

 

۵- مهدی طارمی (الغرافه)؛ مورد مهدی طارمی هم جالب است. او در سفر پرسپولیس به قطر به اردوی سرخپوشان رفت و ملاقاتی هم با برانکو داشت. شنیدیم مهاجم فصل گذشته الغرافه که دیگر تمایلی به بازی در قطرندارد به برانکو قول داده در صورتی که بخواهد در آسیا توپ بزند به پرسپولیس برمی‌گردد. مهاجم ملی‌پوش بوشهری به برانکو گفته امسال دنبال پول نیست و برای پیشرفت می‌خواهد به اروپا برود. اگر هم نتوانست به اروپا برود دوست دارد به پرسپولیس برگردد. بد نیست اضافه کنیم برانکو اعتقاد دارد مهدی طارمی بهترین بازیکن فوتبال ایران است.

ارسال نظر
آخرین اخبار